Bemutatkozás

Berdo Alutechnic: Magas minőség és három évtized tapasztalata

Üdvözöljük a cégünk honlapján, ahol árnyékolás terén a minőség és megbízhatóság találkozik. Cégünk, Berdó József által 1991-ben alapítva, a magyar árnyékolástechnika kiemelkedő szereplőjeként büszkén tekint vissza 30 éves történetére. A kezdetekben lakossági szolgáltatással indultunk, majd 2001-től a vállalat kizárólagosan nagykereskedelmi területen tevékenykedik.

Apáról fiúra

A cég vezetése szorosan kapcsolódik a családi hagyományhoz. Berdó József, a cég alapítója, tapasztalt vezetőként és vállalkozóként teremtette meg az alapokat. A 2010-es évek elejétől a vezetésében már a második generáció is jelen van, így a cég folyamatosan adaptálódik és fejlődik az új kihívásokhoz. 2019 óta jelen van a cég életében a harmadik generáció, míg 2022-től pedig a legifjabb családtag is munkájával támogatja a BERDÓ Alutechnic-et.

Ez a hosszú távú családi elkötelezettség és a generációk közötti folyamatos átadás egy olyan dinamikát teremt, amely ritka és különleges a vállalkozói környezetben. A cég nem csupán a családi hagyományokat őrzi meg, hanem ezeket egyre erősebben ötvözi az új generációk friss gondolkodásmódjával és innovatív elképzeléseivel.

A harmadik és negyedik generáció részvétele a vállalat életében tovább erősíti a cég alkalmazkodóképességét és hozzájárul ahhoz, hogy a vállalkozás versenyképes maradjon a dinamikus üzleti környezetben. Az ilyen hosszú távú és többszintű generációs jelenlét az iparágban egyedülálló és kiemelkedő értékkel bír.

Széles skála, magas színvonal

Vállaltunk egyik zászlóshajója, méretre gyártott külső és belső árnyékoló szerkezetekkel forgalmazása. Európa szerte számos nagyvállalattal alakítottunk ki sikeres együttműködést, ennek köszönhetően minőségi termékeket tudunk kínálni ügyfeleink számára.

Innováció és rugalmasság

A Berdó Alutechnic a saját egyedi redőny és szúnyogháló rendszerek kifejlesztésével, gyártásával és értékesítésével is foglalkozik. Az innováció és a rugalmasság jellemzi tevékenységüket.

A Berdó Alutechnic, a folyamatos fejlődés és kiválóság mellett, fontosnak tartja a folytonos megújulást, és az innovációt, ennek köszönhetően partnereink bizalommal választhatnak minket, tudva, hogy termékeink és szolgáltatásaink mögött három évtizedes tapasztalat és családi elkötelezettség áll.

Történetünk

  • 1991

    Alapítás éve

    Berdó József által 1991-ben alapítva

  • 2001

    Nagykereskedelmi terület

    2001-től a vállalat kizárólagosan nagykereskedelmi területen tevékenykedik

    2001

  • 2010

    Második generáció

    2010-es évek elejétől a vezetésében már a második generáció is jelen van

  • 2019

    Harmadik generáció

    2019 óta jelen van a cég életében a harmadik generáció

    2019

  • 2024

    Berdo Alutechnic