KÜLSŐ ÁRNYÉKOLÓK

A külső árnyékolók praktikus és megbízható megoldást kínálnak az energiahatékony és komfortos környezet kialakításához. Az időjárásálló anyagokból készült lamellák és a tartós rögzítő rendszer biztosítják a hosszú élettartamot, míg a különböző méreteik és színválasztéka révén könnyedén illeszthetők az épület stílusához.

BELSŐ ÁRNYÉKOLÓK

Az elegáns belső árnyékolók nem csupán esztétikus díszítőelemek, hanem hatékony védelmet nyújtanak a napfény, a túlzott hőmérséklet és a kíváncsi tekintetek ellen. Az egyszerű kezelhetőség és a széles szín- és mintaválaszték teszi őket ideális választássá bármely otthon vagy iroda számára.

PERGOLÁK

Az általunk forgalmazott pergolák egy teljesen új értelmet adnak a pergola fogalmának. Elképzelheted, ahogy a pergolád egyetlen gombnyomással alkalmazkodik az évszakokhoz igazodó időjáráshoz. A széltől és zord időjárástól  teljes védelmet nyújtanak miközben a nyári tűző napsütéstől is megóvnak. A pergola oldalfalait vagy tetőlamelláit elforgatva vagy akár kinyitva szabadon élvezheted a friss levegő és a napfény előnyeit.

AUTOMATIZÁLÁS

Az automatizált árnyékolók használatával jelentősen kényelmesebb a működtetés. Emellett a feltolásgátlóval felszerelt változatok – a lamellák anyagától függően – különböző mértékben gátolják az illetéktelen behatolást. A jelenlét szimuláció funkció pedig azt az illúziót kelti külső szemlélőkben, hogy Ön otthon tartózkodik, miközben jól megérdemelt pihenését tölti a tengerparton.

EGYÉB TERMÉKEK

Tekintse meg egyéb termékeinket. Kiváló szúnyoghálórendszereinkkel élvezheti a friss levegőt anélkül, hogy a zavaró bogarak beférkőznének és a kellemetlen pillanatokat okoznának. Továbbá feddeze fel exkluzív üvegfalainkat, profeszionális guillotine rendszerünket, lapozható üvegfalainkat, amelyek ideálisak a nyugodt teraszhangulat megteremtéséhez illetve pergoláink kényelmi funkcionalitásuk növeléséhez.