Külsőtokos alu redőny

Külsőtokos alu redőny

A rendszerünk kiváló minőségű alumínium redőnypalástokból áll, amelyeket korrózióálló alumíniumból gyártunk, és felületüket speciális bevonattal kezeljük. Ennek köszönhetően hosszú élettartamot, színstabilitást és mechanikai ellenállást biztosítunk a külső behatások ellen.

A redőnypalástoknak két különböző formavilága van: a klasszikus 20°-os és 45°-os ötszögletű változatok, valamint a Rondó íves kivitel. Ezek a különböző stílusok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kiválasszák az épületeik homlokzatához leginkább illő megjelenést.

A rendszer kompatibilis a nyílászárókkal, és könnyen beépíthető, akár az épület kivitelezése során, akár egy későbbi időpontban is. A lamellák alumíniumból készülnek, kettősfalu kialakítással rendelkeznek, és a közöttük lévő tér poliuretán habbal van kitöltve, ami hozzájárul a kiváló hőszigetelő tulajdonságukhoz.

A vezetősínek speciális stabilkefével rendelkeznek, ami növeli a rendszer stabilitását és élettartamát. A működtetése rugalmas, lehetőség van kézi vagy motoros meghajtásra is. Ezen felül, a praktikus tervezés lehetővé teszi a redőnytokba integrált függőleges működésű szúnyoghálóval való kombinálást, ami további funkcionalitást és kényelmi faktort nyújt.

A redőnypalástok felületét dekoratív pvc-renolit fóliával is boríthatjuk, vagy a RAL színskála segítségével változtathatjuk meg a felületvédő bevonat színét. A rendszerünkre a CE-jelölés jelenti a minőségi garanciát, biztosítva ezzel, hogy termékünk megfeleljen az európai szabványoknak és elvárásoknak.

Technikai információk

ALUMÍNIUM PALÁST :40 mm-es lécmagassággal, extra stabil poliuretán habbal töltve,

automata géppel tűzött arriterezéssel

Alap színek: fehér, antracit, sötétbarna Egyéb színek: szürke, világosszürke, elefántcsont, bézs, sötétbézs, ezüst, világos fa, sötét fa, aranytölgy, dió, mahagóni, wenge, világos barna

Extra színek: alumíniumszürke, quartzszürke, bazaltszürke, fekete, zöld, bordó, acélkék, sárga, fenyőzöld, betonszürke

Renolit Fólia színek: aranytölgy, – dió, – mahagóni, – mocsáritölgy, – sötéttölgy, – oregon, – antracit, – siena pn, – streifen-douglaise, – winchester xa, – soft cherry, – macoré, – antracit glatt, – fekete ultimat

Motorok és vezérlés

Az automatizált redőnyök használatával jelentősen kényelmesebb a működtetés. Emellett a feltolásgátlóval felszerelt változatok – a lamellák anyagától függően – különböző mértékben gátolják az illetéktelen behatolást. A jelenlét szimuláció funkció pedig azt az illúziót kelti külső szemlélőkben, hogy Ön otthon tartózkodik, miközben jól megérdemelt pihenését tölti a tengerparton.

Garancia a magas minőségre és a kényelmere.

Somfy motorok

Vezérlések, okos megoldások az Ön otthonába is.

Fibaro

Somfy

Tulajdonságok

Tok méret

max. 180 mm

Maximális méretek

2700 mm

5,6 négyzetméter

Segédletek

Színminták