Külsőtokos alu vakolható redőny

Külsőtokos alu vakolható redőny

Az vakolható külső tokos alumínium redőny kiváló választás. Az építkezés során a redőny helyének kialakítása esetén a vakolható tok tökéletesen beolvad a vakolatba. A csendes működést a kefés lefutó sín és a porvédős csapágyazás biztosítja.

Az alumínium lamellák hengereltek, felületüket UV stabil lakréteg védi. Az alumínium lécek belseje hőszigetelő habbal tömített. A lamellák színválasztásához, tekintse meg színmintánkat! A szerkezetek az egyes típusoknál megjelölt alapszínekben, felár ellenében a RAL színskála bizonyos színében rendelhető, illetve a beépített szúnyoghálóval szerelt változatban. A redőnyök működtetése történhet gurtnival, zsinórral vagy motorral. Az árnyékolt épület energiafelhasználásának optimalizálása érdekében a motoros redőnyök automatizálhatók.

Redőnyeink esetében az alapár a beépítéshez szükséges szerelőcsomagot is tartalmazza (automata, gurtni ill. zsinórkivezető). 100 cm szélesség felett az extrudált szerelőfedelet speciális merevítéssel erősítjük meg. Vakolható redőnyöket szélesített 20°, 90°-os tokvéggel gyártjuk. Vezetősíneket vakolható redőnyök esetén hátul kicsípjük, ami lehetővé teszi a lécbevezető könnyű cseréjét.

Technikai információk

Az automatizált redőnyök használatával jelentősen kényelmesebb a működtetés. Emellett a feltolásgátlóval felszerelt változatok – a lamellák anyagától függően – különböző mértékben gátolják az illetéktelen behatolást. A jelenlét szimuláció funkció pedig azt az illúziót kelti külső szemlélőkben, hogy Ön otthon tartózkodik, miközben jól megérdemelt pihenését tlti a tengerparton.

Somfy motorok

Garancia a magas minőségre és a kényelmere

Somfy

Vezérlések, okos megoldások az Ön otthonába is.

Fibaro vezérlések

Somfy vezérlések

Tulajdonságok

Tok méret

Maximális méretek

Segédletek

Színválaszték