Külsőtokos PVC redőny

Külsőtokos PVC redőny

A 20°–45° klasszikus típusú redőnyrendszer tokborítása felületkezelt fémlemezből készül, míg a lamellák, vezetősínek, tengely és záróléc extrudált pvc-ből. Az alkalmazott anyagok kiváló minősége biztosítja a szerkezet hosszú távú működését és kiváló szigetelőképességét.

A rendszer további, a kényelmet növelő extra opciókkal is rendelhető, amelyek segítségével a gazdaságos határok között tovább fokozhatók a jó tulajdonságai.

A rendszert a nyílászáróval egyidejűleg vagy későbbi időpontban is könnyedén beépíthetjük. Praktikusan kombinálható olyan extra opciókkal, mint a redőnytokba épített függőleges működésű integrált szúnyogháló.

Technikai információk

  • Legkisebb méret: 1 m²
  • A rendszerbe integrált szúnyoghálók rögzítése alsó fix akasztóval történik!
  • 37 mm-es extrudált PVC lamellák

Motorok és vezérlés

Az automatizált redőnyök használatával jelentősen kényelmesebb a működtetés. Emellett a feltolásgátlóval felszerelt változatok – a lamellák anyagától függően – különböző mértékben gátolják az illetéktelen behatolást. A jelenlét szimuláció funkció pedig azt az illúziót kelti külső szemlélőkben, hogy Ön otthon tartózkodik, miközben jól megérdemelt pihenését tölti a tengerparton.

Garancia a magas minőségre és a kényelmere.

Somfy motorok

Vezérlések, okos megoldások az Ön otthonába is.

Fibaro

Somfy

Tulajdonságok

Tok méret

max 180

Maximális méretek

1800

1800

3 négyzetméter

Segédletek

Színminták