A pvc felsőtokos redőny egy intelligens, ablak feletti redőnyrendszer, amely többkamrás duplafalú extrudált műanyagból készül.

Redőnyszekrény szigetelése a tok belsejében, rögzített szigetelőanyaggal történik, amely kiváló hang és hőszigetelést biztosít, valamint stabilizálja a redőnyszekrényt.

Jellemzői

A rendszer a nyílászáróval együtt egy munkafolyamatban kerül beépítésre (egyszerű, gyors beépítés)

A redőnypalást választható hőszigetelt poliuretán habbal töltött alumínium és PVC lamellával.

A vezetősínek alumínium és PVC kivitelben is kombinálhatóak speciális stabilkefével szerelve.

Igény szerint mindkét oldalról vakolható, ezáltal egységessé válik redőnyszerkezet a homlokzattal.

Az r-m plus alumínium illesztőprofiljai lehetővé teszik a forgalomban levő nyílászárókhoz való precíz problémamentes rögzítését.

A tok utólagos szerelhetősége választható szerelőnyílással történhet (lakáson belül): szemből és alulról egyaránt

Szúnyogháló rendszere a tokon belül helyezkedik el, ami utólag is beépíthető.

Kérésre redőnyrendszerünket az ablakgyártók által használt dekoratív megjelenésű PVC-renolit fóliával vonjuk be vagy a RAL színskálát használva változtatunk felületvédő bevonatot

Automatizálás

Az automatizált árnyékolók használatával jelentősen kényelmesebb a működtetés. Emellett a feltolásgátlóval felszerelt változatok – a lamellák anyagától függően – különböző mértékben gátolják az illetéktelen behatolást. A jelenlét szimuláció funkció pedig azt az illúziót kelti külső szemlélőkben, hogy Ön otthon tartózkodik, miközben jól megérdemelt pihenését tölti a tengerparton.

Motorok és vezérlés

Az automatizált árnyékolók használatával jelentősen kényelmesebb a működtetés. A különböző intelligens funkcióknak köszönhetően Önnek akkor sem kell aggódnia, ha távol van otthonától, mert az automatizáció gondoskodik az optimálás dőlésszögről.

Garancia a magas minőségre és a kényelmere

Somfy motorok

Vezérlések, okos megoldások az Ön otthonába is.

Fibaro vezérlések

Somfy vezérlések

Hamarosan…