A Veranda árnyékoló népszerű választás családi házak teraszainak, télikertek üvegfelületeinek és más tetőszerkezetek árnyékolására. Az erős extrudált alumínium tok és a lefutósínnek köszönhetően alkalmas kevésbé szélvédett területeken is. Különböző típusai lehetővé teszik az igényeinek és beépítési követelményeinek való rugalmas alkalmazkodást. Igény esetén, vagy gyengébb falszerkezetek esetén, lábakkal megerősített vagy önálló lábakon álló rendszert is választhat.

A veranda árnyékolok működtetése kizárólag elektromos motorral történik, mivel általában tetőfelületek szintjén kerül elhelyezésre. Az elektromos rendszerekhez időjárás érzékelő vezérlések is rendelhető. A működési mechanizmus szempontjából zsinóros megoldást kínálunk.

Textilek:

A veranda ponyvájának kiválasztása kulcsfontosságú a termék esztétikájában. Télikert árnyékolók esetében leggyakrabban alkalmazottak a katalógusban található egyszínű textilek, de ugyanabban az árkategóriában választható bármely más színe is.

Rendelhető extra felszerelések:

  • szélérzékelő
  • fényérzékelő
  • esőérzékelő

Motorok és vezérlés

Az automatizált árnyékolók használatával jelentősen kényelmesebb a működtetés. A különböző intelligens funkcióknak köszönhetően Önnek akkor sem kell aggódnia, ha távol van otthonától, mert az automatizáció gondoskodik az árnyékoló biztonságról.

Garancia a magas minőségre és a kényelmere:

Somfy motorok

Vezérlések, okos megoldások az Ön otthonába is.

Fibaro vezérlések

Somfy vezérlések

Hamarosan…