Egy olyan üvegburkolati rendszer, mely lehetővé teszi otthona vagy üzlete könnyű és hatékony oldalsó burkolását. Telepítés minimális munkálattal jár, és nem csökkenti a rendelkezésre álló teret.

Üvegtáblák 10 mm-es üvegvastagsággal kaphatók.

A lapozható rendszereket olyan lakó- és üzlethelyiségekbe tervezték, ahol kiemelten fontos az extra hasznos tér elérésére való igény, és ahol a kényelem és az esztétikus kialakítás kulcsfontosságú.

Lakás

A rendszer innovatív megoldást nyújt lakások számára, lehetővé téve belső válaszfalakkal vagy kihasználatlan terek (pl. erkélyek) elzárásával a világos és kényelmes új terület kialakítását a párhuzamos tolópanelek segítségével.

Éttermek, szállodák és vállalkozások

Ez a típusú üvegburkolat kiváló választás a szektor számára a sima panelmozgás és az esztétikus kialakítás révén. Ideális megoldást kínál a vállalkozások számára.

Belső válaszfalak

Az üvegrendszerek tökéletes megoldást jelentenek irodák és belső terek elválasztására. Az mozgatható üveglapok lehetővé teszik új, hasznos területek létrehozását vagy meglévő terek elkülönítését.

Pergolával kombinálva

Az üvegburkolat ideális kombináció a pergoláinkkal például az Elegant pergolával, magas szintű elegancia és modern design eléréséhez.

Erkélyek

Tökéletes megoldás az erkélyek burkolására, kifinomult, keret nélküli üvegezéssel, amely korlátlan kilátást biztosít, és új dimenziót nyit meg otthonunk ritkán használt részének.

Verandák és teraszok

A tolóüvegrendszerrel kényelmes és világos kültéri területek hozhatók létre, miközben kilátást biztosítanak és védelmet nyújtanak a zord időjárási viszonyok ellen.

Karbantartás:

Könnyű tisztítás és karbantartás

Az egyes panelek csúsztatható és összecsukható lehetőségének köszönhetően rendkívül egyszerű az üvegek integrált tisztítása, mivel a rendszer minden része belülről biztonságosan és könnyen elérhető.

Még a zord időjárás sem probléma többé:

A rendszer kiválóan alkalmazkodnak a hideg és nedves éghajlati viszonyokhoz. Kitűnő tömítési és védelmi lehetőséget biztosítanak a zord külső időjárási körülményekkel szemben.

Hamarosan…