Rendszer leírása

A garázskapu egy kiváló választás, amennyiben otthoni garázsát/műhelyét szeretné korszerű, biztonságos és jó ár-érték arányú megoldással védeni.

Manapság egy redőny garázsajtó nem csak védelmi funkciót lát el. Legalább ugyanolyan fontos annak megjelenése is, hiszen passzolnia kell pl. az ingatlan külalakjához. Emiatt jó választásnak bizonyulnak az alumínium redőnykapuk, amiből igen széles színskála érhető el.

A garázskapurendszerek olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik ingóságaink biztonságos tárolását és védelmét. Ezek a rendszerek széles választékban elérhetők a kínálatunkban. Az elektromos kapuk könnyű és kényelmes kezelést biztosítanak, távirányítóval vagy egyéb vezérlőkkel. Az automatizált garázskuparendszereink különféle érzékelőkkel és biztonsági funkciókkal rendelkeznek, optimalizálva a felhasználók biztonságát és kényelmét. A korszerű garázs kapurendszerek emellett esztétikus kialakításukkal is hozzájárulnak az otthonok külső megjelenéséhez.

Garázskapu rendszerek

Rendszereink színválasztékának köszönhetően könnyen illeszkednek minden ingatlan megjelenésbe. A szankcionált garázskapukkal ellentétben a mi felnyitott állapotban szinte elrejtik magukat, így a garázsban nincs kihasználatlan tér praktikus megoldást nyújt.

Garázskapu rendszer

Link to: SzínválasztékLink to: KatalógusokLink to: Illeszkedési rajzokLink to: Minősítések