Rendszer leírása

A redőnyök tradicionális árnyékolók, melyek kiválóan alkalmasak régi és modern családi házak, társasházak, üzemépületek vagy irodák árnyékolására és védelmére. A redőnyök tetszőleges helyzetének beállításával szabályozható az árnyékolt épületbe jutó fény mennyisége. Leengedett állapotban tökéletesen védenek az UV sugaraktól és a kíváncsiskodó szemektől. Nemcsak a fényviszonyok beállítására használhatók, hanem az utcáról beszűrődő zajok mérséklésére is. Alkalmazásukkal lényegesen csökkenthető az épület fűtési és hűtési energiafelhasználása. Gazdasági hasznuk mellett fontos kiemelni biztonsági funkciójukat. A redőnyök védik az épületek legsérülékenyebb pontjait, a nyílászárókat.

Redőnyrendszerek

Külső tokos redőnyeink kiváló választás azon otthonok és vállalkozások számára, ahol az építkezés folyamán nem alakítottak ki helyet az árnyékolóknak. Ezek a redőnyök hatékonyan szigetelnek a hő ellen, segítve a helyiségek hőmérsékletének szabályozását, így energiaköltségeket is csökkentenek.

Külsőtokos redőnyrendszer

Vakolható redőnyrendszer 20

Vakolható redőnyrendszer 90

Felsőtokos redőnyrendszerek

A felsőtokos redőnyök kiváló választás, ha van lehetőség a tervezés során kialakítani a helyét. A falban elrejtett tokjuk nemcsak esztétikailag vonzó megjelenést kölcsönöz az épületnek, hanem hatékonyan védi a redőny rendszerét az időjárási viszontagságoktól.

Felsőtokos redőnyrendszer

Felsőtokos vakolható redőnyrendszer

Link to: SzínválasztékLink to: KatalógusokLink to: Illeszkedési rajzokLink to: Minősítések