Rendszer leírása

A rovarháló rendszerek kiváló megoldást nyújtanak a lakások és irodák védelmére a kellemetlen rovarok, például szúnyogok, legyek vagy darazsak ellen. Ezek a rendszerek lehetővé teszik a friss levegő beáramlását anélkül, hogy a rovarok bejutnának a helyiségbe. A könnyen tisztítható és tartós anyagokból készült rovarhálók a természetes fény átengedésével hozzájárulnak az élvezetes környezet kialakításához. Kínálatunkban többféle rendszer megtalálható így többféle nyílászáróra és helyzetre is megoldást tudunk biztosítani.

Mobil rovarháló rendszerek

A rovarháló rendszer könnyedén felszerelhető a külső keretre a nyílászáró elé. A háló felfelé és lefelé történő mozgását a tokban található rugós mechanizmus szabályozza. A felfelé irányuló mozgását egy fékrendszer finomítja, mely könnyen kikapcsolható egy mozdulattal, és a háló könnyen elrejthető a tokjába.

Függőleges mobil rendszer

Vízszintes mobil rendszer

Nyíló ajtórendszerek

A rendszer speciális zsanérokkal biztosítja a zavartalan működést, gyorsan és könnyen felszerelhető. Átlagos méretű nyílóajtókhoz, ahol a nyílószárny akadálymentesen mozoghat ideális választás.

Nyílókeretes ajtórendszer

Íves ajtórendszer

Toló ajtórendszerek

A tolóajtók zökkenőmentes és hangtalan működését speciális görgők biztosítják. A rovarhálók esztétikus és stabil profilokból készülnek, egyszerű szerelhetőségük és működésük pedig rendkívül praktikussá teszi a terméket. Az egypályás rendszer lehetővé teszi a distans lefutóval szerelt redőny és a nyílászáró közötti elhelyezést. Ideális választás a normáltól eltérő méretű nyílászáró esetén.

Tolóajtó I.

Tolóajtó III.

Fixkeretes rovarháló rendszerek

A fixkeretes rendszer esetében kitudjuk választani a legmegfelelőbb rovarháló keretprofilját a konkrét nyílászáróhoz, hogy tökéletes illeszkedést és hatékony védelmet érhessünk el.A különböző méretű keretprofilok különböző rögzítési módokkal rendelkeznek. Mindegyik profil saját speciális rögzítési mechanizmusával gyors és egyszerű felhelyezést biztosít.

11x26mm-es fixkeret

12x27mm-es fixkeret

11x32mm-es fixkeret

Peremes fixkeret

Link to: SzínválasztékLink to: KatalógusokLink to: Illeszkedési rajzokLink to: Minősítések